Renovering av trappor och avsatser på kort tid

En nyligen genomförd renovering av en trappa i en bostadsrättsförening visar vilken stor förändring det blir när trappavsatser och trappor är som nya.

 

Om du bor i en bostadsrättsförening eller ägarlägenhet kan det vara en vanlig erfarenhet att hantera utmaningarna under renoveringen av trapphuset i din byggnad. Frågor som tillgänglighet, buller, damm och oro för leverantörens efterlevnad av kvalitets-, kapacitets-, hälso-, säkerhets- och miljöstandarder uppstår ofta. Dessa utmaningar kan dock mildras om din bostadsrättsförening väljer våra tjänster för hållbar renovering av trappor och trappavsatser.


Vi är specialiserade på renovering av markbeläggningar, betong eller terrazzoytor. Även om lösningarna varierar beroende på trappans och vilplanets specifika yta, är det konsekventa resultatet ett vitaliserat utseende som gör att trappan ser helt ny ut. Genom att måla väggar och tak under renoveringsprocessen förstärks den övergripande effekten och trappan får en fräsch och modern känsla.


Vid renovering av betong eller beläggningar på trappor och trappavsatser tar vi bort gammalt vax och smuts och återställer golvet till dess ursprungliga, "rena" skick. Från denna punkt har du olika alternativ. Om du vill kan vi introducera nya färger för att skapa en helt modern estetik som är skräddarsydd efter dina preferenser. Vi applicerar sedan en glansig PUR (polyuretan) för att skapa en robust, porfast yta. I de fall där betongen och beläggningen fortfarande är strukturellt sunda men bara är slitna i färgen, erbjuder vi möjligheten att rengöra och applicera PUR för ett uppfräschat utseende.