omoss

Om oss

Vi grundades 1973 och är stolta över att vara ditt förstahandsval för professionella golvarbeten. Som en viktig medlem i Håndverksgruppen, den största entreprenören i Norden, har vi stärkt vår position som ledande inom golvarbeten där vi är specialiserade på det mesta inom golvläggning, golvavjämning och plattsättning. Bland våra uppdragivare finns såväl större aktörer inom den offentliga sektorn som privatpersoner och lokala byggföretag. 

Vi är ett auktoriserat företag av golvbranschen, byggbranschen och svensk våtrumskontroll där samtliga anställda är utbildade och certifierade inom sina arbetsuppgifter. Miljö och hållbarhet är en viktig fråga för oss, vi är certifierade enligt ISO- 9001, ISO-14001 och ISO-45001.

1973 Etablerad

2022 Medlem i

Håndverksgruppen

24 Anställda

Administration och Arbetsledare

Thomas Gatehag
VD och Ansvarig för mattläggning & övriga golv, för platt & golvavjämning
Ida Widén Gatehag
Ansvarig Ekonomi & Kontor
Henry Karlsson
Ansvarig för mattläggning & övriga golv
Roger Schulz
Ansvarig för plattsättning, massagolv och golvavjämning
6
6

Bli en del av vårt team!

Drivs du av en passion för hantverksskicklighet? Är du ivrig att bli en viktig del av en robust professionell gemenskap som är djupt rotad i lokala värderingar? Dina talanger är precis vad vi söker! Vi värdesätter traditioner högt, men vi är lika entusiastiska när det gäller innovation och nya idéer. Att arbeta hos oss innebär inte bara att ta till sig traditionens rikedom utan också att bidra med din innovativa anda till våra projekt. Vi erbjuder dig chansen att utveckla din yrkesroll samtidigt som du aktivt deltar i högkvalitativa projekt i det lokala samhället. Är du nyfiken på att lära dig mer? Hör av dig till oss så startar vi ett samtal!